Yellow

Facebook

Yellow spiller konsert på Moskus i Trondheim

Foto: Nadia Caroline Andersen

Yellow kommer med sin første utgivelse i løpet av våren 2018. Plata gis ut på bandets eget plateselskap Samurai Records. Hammond orgel, glødende rør i forsterkerne og live recording på tape, bandet gjør som i gamle dager. Musikken kunne godt vært laget på den tiden utstyret de bruker så dagens lys, for over 50 år siden. Det er allikevel noe tidløst over bandets låter, noe helt eget.

Bandet har en blå grunnmur, krydret med riff fra rockens gule prærie, ispedd melodier fra elvebredden. Sangene handler gjerne om livets tragedier og mirakler, kvinnfolk, dollars, drugs og samfunnet ellers. Vi tror mange har savnet et slikt ærlig og kompromissløst band, nå er det her så sjekk det ut.

Kråka viser vei for Yellow, den ser alt, har overblikk og er lur. Bandets farvenavn er magisk og tvetydig, Som kråka. Yellow har kommet for å bli, de vil ut og spille flere konserter og gi ut plater.

I disse dager har bandet mange frekke låter på gang som de tar med seg live.
Den EP/Demo som gis ut nå på nyåret er spilt inn over ei helg på brygga studio, i bandets hjemby Trondheim. Vi gleder oss allerede til neste utgivelse, keep on rockin

Bandet:
Marius Bang Schanche  / gitar & vocal
John Arne H. Tømmervold / slagverk & kor
Thomas Brosveet / bass & kor
Lars Hyldmo / tangenter & kor
John Anders Johansen / gitar & voc

Medlemmene har lang fartstid fra band som bl.a.:
HAT, Nightcap, Elsewhere Stories, Chronicles, Fuckface, DDva