Humle

Tegning av en humle

Illustrasjon: Reidar Kokaas

Medlemmene i Humle har til felles med innsektet, at de liker å svirre rundt. Fra en mikrofon til en annen. Fra gitarpedal til tapemaskin. Fra knusktørre kott til klangfylte industrihaller. Alt med vilje om å tilføre det musikalske utrykket en solid dose akustisk honning.

Coverart for singelen Shadows to Dust

Illustrasjon: Reidar Kokaas

Debutsingelen Shadows to Dust følger ingen godt etablert formel. Den er saktegående, oval og døsig i formen. Tekstuniverset tar utgangspunkt i sykluser. At lyset og energien fra sola langsomt svinner, jo nærmere vi kommer vintersolverv, for så å intensiveres ut over vinteren, er en relevant syklus i denne sammenheng.

Humle består av Finn Børge Dalen (vokal og gitar), Magnus Ressem (trommer og elektronikk) og Audun Austli (bass). Låten Shadows to Dust er innspilt, mikset og produsert av Magnus Ressem og Audun Austli, i sistnevntes nybygde studio Tonemakeriet, som ligger idyllisk til, på sin lille høyde med praktfull utsikt over Snåsavatnet. Låten er mastret av Brian Lucey (Black Keys, Lucinda Williams, Liam Gallagher, Depeche Mode, m.fl) i Magic Garden Mastering, Los Angeles. Coverart er laget av Reidar Kokaas.

Shadows to Dust utgis søndag 11. november 2018 på Samurai Records.